عدس قهوه ای کوچک (Lens culinaris Medikus) از گونه منطقه ای “Alb Leisa – Die Kleine” از Lauteracher Alb-Feld-Früchte (Lauterach، آلمان) خریداری شد.
پروتئین عدس سبز فله ایزوله (LPI) از نوع عدس قرمز “Itaca” با مهربانی توسط Fraunhofer IVV (Freising، آلمان) حاوی 82.1٪ پروتئین از وزن کل تهیه شد.
Miglyol 812 N، یک مخلوط تری گلیسرید با زنجیره متوسط از Cremer Oleo GmbH & Co. KG (هامبورگ، آلمان) به دست آمد.
مونوهیدرات مونوبازیک فسفات سدیم (خلوص ≥ 99%) و سدیم فسفات دوبازیک بی آب (خلوص ≥ 99%) به ترتیب از Merck (Darmstadt، آلمان)، از Carl Roth GmbH & Co. KG (Karlsruhe, Germany) خریداری شدند.
هیدروکسید سدیم (با خلوص ≥ 99%)، اسید ارتو فسفریک (خلوص ≥ 85%)، و سدیم دودسیل سولفات (SDS) (خلوص ≥ 99%) از Carl Roth GmbH & Co. KG, Germany (Karls) به دست آمد.
پوسته بذرها با استفاده از آسیاب سنگی افقی (360 W Queen 1, Hawos Kornmühlen GmbH, Bad Homburg, Germany) برداشته شد.
عدس های پوست کنده شده با سرعت چرخشی 12000 دور در دقیقه با آسیاب فوق گریز از مرکز (ZM 200, Retsch GmbH, Haan, Germany) مجهز به غربال حلقه ای با سوراخ 0.25 میلی متری آسیاب شدند.
آرد عدس دریافتی به صورت هوا (50 ATP، هوسوکاوا-آلپاین، آگسبورگ، آلمان) با جریان هوای 65 متر مکعب در ساعت با نرخ خوراک بین 0.75 تا 1 کیلوگرم در ساعت در دسته های حدود 500 گرم طبقه بندی شد.
سرعت چرخ طبقهبندیکننده در مراحل 11000، 9000، 7000، 3000 دور در دقیقه کاهش یافت، به این ترتیب کسر باقیمانده (درشت) مربوطه دوباره با سرعت چرخ طبقهبندی پایینتر طبقهبندی شد.
در نتیجه، چهار کسر ریز 11000F، 9000F، 7000F، 3000F و یک کسر درشت 3000C بدست آمد.
در ادامه این فراکسیون ها را به عنوان کسری آرد عدس (LFF) در نظر گرفتیم.
بازده به عنوان نسبت کسر مربوطه به جرم همه کسری های به دست آمده تعریف شد.
بنابراین، تلفات در طول طبقه بندی هوایی (حدود 11٪) در نظر گرفته نشد.