قارچ ها برای “رشد” میوه خود به آب نیاز دارند. به همین دلیل است که کامبوجا قارچ یک نعلبکی و یک چادر رطوبت همراه با کیت قارچ TM گنجانده شده است.
قارچ ها بدون پوست هستند بنابراین قارچ صدفی صورتی می توانند به راحتی آب خود را در جو از دست بدهند. به همین دلیل است که آنها در شرایط رطوبت بالا (بخار آب زیاد در هوا) رشد می کنند.
اگر رطوبت خیلی کم باشد، سلولها آب را سریعتر از آنچه بتوان به داخل پمپ کرد از دست میدهد و قارچ سفید دکمه ای نابالغ خشک میشود و میمیرد.
قارچ ها تمام آبی را که می توانند بدست آورند را دوست دارند؟ نه! قارچ ها نیز مانند انسان ها نیاز به تنفس دارند، با این تفاوت که ریه ندارند.
سلول های قارچ به طور مستقیم گازها را با جو مبادله می کنند. اگر بدن قارچ صدفی کبابی در آب غوطه ور شود با غرق شدن قابل مقایسه است.
هیچ اکسیژنی نمی تواند مبادله شود، باکتری های بی هوازی (باکتری هایی که برای رشد نیازی به اکسیژن ندارند) جمع می شوند و قارچ تا حد مرگ خفه می شود.
در مورد میوه قارچ نیز تقریباً مشابه است. اگر خیلی خشک باشد آب زیادی از دست می دهند و خشک می شوند.
با این حال، اگر خیلی مرطوب باشد – رطوبت خیلی زیاد است – آب اضافی از تبادل گاز جلوگیری می کند و قارچ در حال رشد خفه می شود.
مانند بسیاری از موجودات بدون تنظیم حرارتی (آنها نمی توانند دمای بدن خود را کنترل کنند یا حفظ کنند)، قارچ ها در زمان گرمتر سریعتر رشد می کنند.
سعی کنید سرعت رشد انواع قارچ های مشابه را در گلدان قارچ در دماهای مختلف اندازه گیری کنید. کیت قارچ ترومپت رویال قارچ خوبی برای کار با آن تولید می کند.
هنگامی که سر سوزن ها (قارچ های جوانی که شبیه نوک مداد سفید چاق به نظر می رسند) تشکیل شد، می توانید طول قارچ جوان را هر 4 یا 8 ساعت اندازه گیری کنید.
اگر نرخ رشد را در 60 فارنهایت، 70 فارنهایت و 80 فارنهایت اندازه گیری کنید، تفاوت قابل توجهی در نرخ رشد پیدا خواهید کرد. اگر دما خیلی پایین باشد، قارچ خیلی کند رشد می کند یا اصلا رشد نمی کند. اگر دما خیلی بالا باشد، به احتمال زیاد قارچ می میرد.
- منابع:
- تبلیغات: