بسیاری می پرسند، “آیا شکلات سفید، شکلات است؟” پاسخ مثبت است زیرا حاوی مواد تشکیل دهنده دانه کاکائو است.
نباید با پوشش با طعم سفید یا وانیلی که اغلب در محصولات پایین تر یافت می شود، اشتباه گرفت.
کره کاکائو گران است زیرا برای استفاده در لوسیون ها و سایر محصولات زیبایی مورد تقاضای زیادی در صنعت آرایشی و بهداشتی است.
امروزه شکلات تلخ گالاردو فرمند از کیفیت بالایی برخوردار است و محبوبیت بسیاری را دارا می باشد.
بنابراین، شرکت ها اغلب ترکیبی را ایجاد می کنند که به جای کره کاکائو، سایر چربی های گیاهی را جایگزین می کند.
این جایگزینهای شکلاتمانند سفید را نمیتوان رسماً شکلات سفید نامید، زیرا اغلب نیاز 20 درصد کره کاکائو را که توسط تعریف FDA تعیین شده است، برآورده نمیکنند.
شکلات سفید، زمانی که به درستی نگهداری شود ، حدود چهار ماه ماندگاری دارد.
در حالی که خوردن آن خوشمزه است، شکلات سفید برای پخت و پز، پخت و تزیین نیز عالی است.
مشخصات طعم و مزه لبنیات، غنای ظریفی را به هر ظرفی اضافه می کند، در حالی که به طعم های دیگر اجازه می دهد تا از بین بروند.
رنگ شکلات سفید برای تزئین کوکی ها، کیک ها و شیرینی ها مناسب است.
اگر اولین بار است که با شکلات سفید آشپزی می کنید، این گاناش شکلات سفید و نارگیل را امتحان کنید .
شکلات شیری کلاسیکی است که همه ما از دوران کودکی آن را می شناسیم و دوستش داریم.
شکلات شیری با رنگ قهوهای روشن، بافت خامهای و طعم شیرین، بهطور گستردهای به عنوان محبوبترین نوع شکلات در نظر گرفته میشود.
از ترکیب شیره شکلات (مواد جامد کاکائو و کره کاکائو) با شکر و شیر درست می شود.
گاهی اوقات یک امولسیفایر مانند لسیتین سویا برای افزایش نرمی آن اضافه می شود.
طبق تعریف FDA، شکلات شیری باید حداقل 10 درصد شیره شکلات و 12 درصد شیر داشته باشد.
کمبود لبنیات و شکر کمتر به شکلات تلخ بافت سفت تری نسبت به شکلات شیری یا شکلات سفید می دهد.
به همین دلیل است که یک تکه شکلات تلخ با طعم خوب وقتی از وسط شکسته شود، جلوه خوبی خواهد داشت.