برداشت 3-4 ماه پس از کاشت با بریدن میوه ها در پایه انجام می شود. خیار ماندگاری زیادی ندارد، چند روز در یخچال است. به یاد داشته باشید که کاشت خود را تکان دهید تا همه چیز را همزمان برداشت نکنید.
برای خرید خیارشور ویژه مهرام حتما به مراکز و فروشگاه های معتبر مراجعه نمایید.
مانند گوجه فرنگی، دانه های خیار نیز در میوه ها وجود دارد.
2-3 میوه را برداشت کنید و بگذارید چند روز در دمای اتاق فاسد شوند.
سپس گوشت مایع تر می شود، برداشتن دانه ها آسان تر خواهد بود. میوه ها را از وسط نصف کنید و دانه ها را از وسط جمع کنید. آنها را بشویید و بگذارید 2 تا 3 هفته روی یک حوله کاغذی، در یک اتاق تهویه شده و خشک خشک شوند.
هنگامی که آنها خشک شدند، دانه های خود را داخل کیسه یا پاکتی بریزید که فراموش نکنید برچسب بزنید. فراموش نکنید که تنوع و تاریخ را مشخص کنید. زمان جوانه زنی بذر خیار 10 سال است!
برداشت 3 تا 4 ماه پس از کاشت، از اردیبهشت تا اکتبر انجام می شود.
برای چیدن خیار منتظر نمانید، در غیر این صورت دانه ها بزرگتر هستند، گوشت آن تلخ تر، ترد و آبدارتر است.
همچنین باید بدانید که برداشت منظم باعث تحریک رشد میوه های جدید می شود. پس لذت ببرید!