گردو بدون کلسترول است، بنابراین کسانی که مجبورند کلسترول بالا را حفظ کنند، می توانند با خیال راحت مصرف شوند.
مصرف 60/40 گرم گردو در روز کلسترول بد LDL را کاهش می دهد و سطح HDL خوب را بدون تغییر نگه می دارد.
گردو برادران حسینی سرشار از چربی های اشباع نشده، پلی فنل ها، چربی های اشباع نشده چندگانه است و در برخی موارد علاوه بر کاهش کلسترول بد، به لطف عملکرد اسید اولئیک، می تواند سطح کلسترول خوب را نیز بالا ببرد.
نکته مهم این است که آنها را با غذاهای چرب یا پرکالری مرتبط نکنید، زیرا آجیل کالری دارد و باعث افزایش وزن می شود.
گردو نه تنها میوهای عالی برای خوردن است، بلکه در گذشته نیز کاربردهای جایگزین در زندگی روزمره داشته است:
مثلا با گردوی نارس یک لیکور عالی به نام نوچینو تولید می شود.
باید گردوها را تکه تکه کنید و حدود 40 روز در شراب سفید و آب خیس کنید.
دوز دستور 2 کیلوگرم گردو برای 5 لیتر مایع و ½ کیلوگرم شکر است.
پس از 40 روز، الکل برای غذا باید اضافه شود، سپس باید فیلتر شود. سپس لیکور باید مدت کوتاهی در تاریکی استراحت کند و در نهایت آماده نوشیدن است.
با پوست گردو، یعنی قسمت گوشتی میوه، سرشار از تانن، پارچه ها و مبلمان را رنگ می کنند و در قرون وسطی از آن به عنوان جوهر استفاده می شده است.
برگ های آغشته شده در نصف لیوان سرکه قرمز، تیره کننده عالی مو هستند، در حالی که اگر ده دقیقه در آب بماند، برای حمام کردن پا مفید است.
یک جوشانده عالی نیز با برگ ها تهیه می شود که به درمان دیابت، چاقی و نقرس کمک می کند.
روغن استخراج شده از پوسته سبز رنگ، از طرف دیگر، در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند.
به نظر میرسد آب برگهای گردو، مخلوط با گلپر، صابون و شبدر فیبرین، در گذشته دست مقدسی برای تهیه قرصها و شربتهایی با خاصیت ضد نرینه بوده است.