سس قرمز بزرگ که باعث مسمومیت مهمانان یک عروسی شد

توکوپی یک سس قرمز بزرگ است که از آب ریشه مانیوک تهیه می شود.

با رنگ زرد شدید و فرآیند آماده سازی طولانی به دلیل سیانید سمی موجود در آب میوه مشخص می شود و پس از پختن سس به درستی از بین می رود.

توکوپی اغلب روی غذاهای اردک و ماهی سرو می شود، اما می توان از آن به عنوان پایه ای برای انواع سوپ نیز استفاده کرد.
توکوپی یک سس برزیلی است که از آب ریشه مانیوک تهیه می شود. با رنگ زرد شدید و فرآیند آماده سازی طولانی به دلیل سیانید سمی موجود در آب میوه مشخص می شود و پس از پختن سس به درستی از بین می رود.

توکوپی اغلب روی غذاهای اردک و ماهی سرو می شود، اما می توان از آن به عنوان پایه ای برای انواع سوپ نیز استفاده کرد.

سس باربیکیو سفید یک غذای مخصوص آلاباما است که در سال 1925 توسط باب گیبسون در اختراع شد.

این بر اساس سس مایونز با افزودن نمک، فلفل سیاه، شکر و سرکه است. این سس تند معمولا برای تهیه گوشت مرغ و خوک استفاده می شود.

بر خلاف سایر سس ها، خمیر سس باربیکیو سفید در گوشت نفوذ می کند و طعم هایی به آن می دهد که در هر لقمه وجود دارد.

پومارولا یک سس سنتی توسکانی است با گوجه فرنگی، ریحان، سیر، روغن زیتون و نمک درست می شود. گوجه‌فرنگی‌ها را به قطعات کوچک‌تر برش می‌دهیم و سپس در قابلمه‌ای با برگ‌های سیر و ریحان قرار می‌دهیم.

این ترکیب پخته می شود و سپس گوجه فرنگی ها را از صافی یا آسیاب غذا عبور می دهند.

پس از تبخیر آب اضافی گوجه‌فرنگی‌ها، روغن زیتون و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم و سس را برای مدت کوتاهی می‌پزیم تا کاملا پخته شود.

این سس گوجه فرنگی ساده معمولاً در تابستان تهیه می شود و سپس تا زمستان در شیشه ها نگهداری می شود تا زمانی که پومارولا با انواع پاستا استفاده می شود.